Peruuta

Peruuta

Peruuta
×

Täytä tiedot huolellisesti ja selkeästi. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää.

Tiedot itsestäsi






Yhteystietosi

Jätä kenttä tyhjäksi, jos sinulla ei ole kyseistä viestintä


Luo tili palveluumme, jotta voit sallia kaveripyynnöt sivustollamme. Voit myös poistaa ilmoituksesi helposti tilin avulla.








HUOMAA: tuhman seuran yms. haku on kielletty!

Peruuta
Palaa listaan

28-vuotias mies, Vantaa

Hei.

Olen avoin ja tunteellinen jonkin aikaa sitten vapautunut sielu, joka olisi valmis löytämään kauniimpaa vastapuolta tekemään toisemme onnellisiksi. Ei koskaan tiedä mitä on kulman takana, jos ei koskaan yritä.
On paljon asioita, mitä arvostan ja mihin olen kiintynyt. Läheisiä harrastuksia ovat liikunta, kuten kuntosali ja lenkkipoluilla juokseminen, joka saa hyvän olon tunteen, mutta on paljon muitakin tärkeitä asioita. Kulutan paljon musiikkia ja joskus soittelen kitaraa. Luonto ja kaikki muu tekeminen on myös kaunista ja uusien asioiden kokeminen on rikkautta. Rauhalliset koti-illat sohvalla kainalossa, kynttiläillalliset ulkona, vaeltaminen ja teltasta herääminen, kaikki kyseinen olisi hienoa. Ehkä juuri sinä voisit jakaa ja kokea jotain uutta kanssani?

Olen noin muutama kuukausi sitten muuttanut Vantaalle ja työllistynyt heti teollisuuden alalla. Tässä on uusi elämäni, mutta tilaa olisi silti vielä naiselle. Olen 28-vuotias, 180cm pitkä, urheilullinen, huomaavainen ja laajalti huumorintajuinen ja lisää voimme selvittää yhdessä.

Osaan myös pukea ajatukseni kauneimpiin sanoihin ja kuiskata ne toisen korvaan auringonlaskua katsellessa rannalla. Rakkautta voi osoittaa monella tavalla. Pistän myös yksityiskohtia mieleeni ja osaan yllättää toisen ajatusta nähneillä eleillä. Siitä saa hyvän tunteen, kun tekee jotain kaunista toiselle ja näkee toisen hymyn.

Jos jotain osui omalle kohdallesi ja kiinnostaisi tutustua, niin avoimin mielin olen yhteydessä.


Snapchat
johnnythefinn
Instagram
johnnythefin
Randomi.fi


Mitä haen?

Sukupuoli: nainen
Ikä: 25 - 35

Ilmoitus lisätty:
16:38 14.10.2024
ID: 184140

Snapcode

Ilmoita väärinkäyttö