Peruuta

Peruuta

Peruuta
×

Täytä tiedot huolellisesti ja selkeästi. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää.

Tiedot itsestäsi






Yhteystietosi

Jätä kenttä tyhjäksi, jos sinulla ei ole kyseistä viestintä


Luo tili palveluumme, jotta voit sallia kaveripyynnöt sivustollamme. Voit myös poistaa ilmoituksesi helposti tilin avulla.








HUOMAA: tuhman seuran yms. haku on kielletty!

Peruuta
Palaa listaan

29-vuotias mies, En kerro

Morjesta! Mä oon pitkään kaikkee mediajuttuihin liittyvää tehnyt jätkä. Oon tehnyt niin räppiä kuin punkkia, nettiradioo, monenmoisia videoita laidasta laitaan yms yms. Mulle itselleni some on ollut pitkään suuri kiinnostuksen kohde. Tällä hetkellä aktiivisesti teen twitchiin pelistriimejä, Tik Tokkiin videoita ja livejä sekä monenmoisia youtube videoita.

Se minkälaista seuraa mä kaipaan, on joku kenen kaa tehdä yhdessä sisältöä. Sisällöntekoon sil meiningillä, että mä autan sua ja sä autat mua. Tää somen tekeminen on välillä aika yksinäistä, nii ois kiva voida tehdä jonkun kanssa. Molemmat omaa juttuansa mutta niin, että molemmilla ois kaveri joka ois mukana jeesaamassa.

Omalla tavalla haaveilisin omasta some tiimistä, jonka kaa tehdä paljon uusia videoita ja muuta. Mitä nyt yhdessä keksitäänkään. Mä voisin tästä aiheesta puhua ja kirjoittaa vaikka kuinka paljon mutta, jos jaksoit lukea tähän asti niin pistele mulle viestiä! Jutellaan lisää!


Snapchat
sheikkilyyrinen
Instagram
sheikkilyyrinen
Jokin muu
discord: sheikkilyyrinen


Mitä haen?

Maakunta: Pirkanmaa,

Ilmoitus lisätty:
01:14 03.02.2024
ID: 327126

Snapcode

Ilmoita väärinkäyttö